tjooooo

hejsan allesammans!
tänkts skriva ett litet kort inlägg.Vet att jag har sagt det förut men den här gången ska jag verkligen sluta röka ! har nicotine tuggumin o grejer!kanske nt många som läser bloggen men ska fan få igång den igen !
tack för mig !None

baguetten is back...but not in black

Som hugo kanske redan berättat har vi startat om bloggen  det va ju ett tag sen man skrev..Som sagt hade varit och testat mig i måndags på klamydia dagen fick göra urinprov o grejer.Fick veta att jag har nåra symptomer o så -_- .I alla fall fick resultaten hemskikade så ni kan ju fatta själva hur nervös jag va hela dan :O. Orkade verkligen inte åka hem efter skolan för att kolla o så, messade bambi och hugo o sa att dem skulle komma till min jättefina(fula) skola. Sen drog vi till skanstull och vidare till sätra. Va där ett bra tag sedan drog jag vid 8, freja åkte med till liljeholmen skiiit snäält (a). Sen kom jag hem ,såg brevet på köksbordet,tvekade verkligen på o öppna.. Men fick tillrekligt med mod för att göra det.. Hade inte klamydia:D så nu sitter jag här o bloggar med en fet smile :D
aja iaf här kmr lite bilder ;)

hahah glömmer aldrig den kvällen asså ;) till vänster har ni Ante !:D
 och till höger Tim! alias hugo (delägare av lackapung.blogg.se) :P
ingen av dem var nyktra direkt :P




och nu the one and only the hotest man on this planet
 i'm talking about ME(baguetten) ! klaga nt på bilden hitta ingen annan :O



None
allt för mig ikväll/baguetten<3


Nu drar vi igång igen.

nu har vi haft ett uppehåll från bloggandet ett tag vilket berodde på att jag inte pallade hålla i den själv men ja nu har baguett bögen lovat att han också ska försöka skriva vilket jag tror blir svårt eftersom han inte kan skriva så bra svenska med tanke på att han bara är 14 och halv fransk.
men nu tänkte vi dra igång igen i alla fall och sätta igång en ny serie som jag tänkte skriva typ en gång i vecken det ska bli en dokumentär om Fredrik "fuckface" *efternamn* och ska heta "The real face behind Fuckface" och drar kanske igång med första delen i veckan om jag orkar.

aa i alla fall så har de hänt en hel del smått å gott den här sommaren och jag orkar inte dra allt nu på kvällen för jag är hungrig å fryser.

kan väl börja med att nämna att vi nu ser oss som en famlij Baguetten och jag och brorsan bambi såklart.
jag har alltså adopterat baguetten och han är nu min son. jag försöker uppfostra han så gott jag kan men eftersom han redan har problem så går det lite knackigt. men jag gör mitt bästa för att få han till en from och oskyldig pojke igen.

sen juste så har jag ju fått en riktig bror nu på morsans sida. han är nu 7 veckor gammal och ska heta Charlie. det är dock rätt jobbigt att bo med honom eftersom han har kolik och skriker nästan varje sekund han är vaken. men jag älskar ju honom ändå såklart. :)♥

sådär nu har morsan förhört mig på vårt prov imorn också. tror hon blev lite besviken på att jag kunde allt eftersom jag tjatat på att får gå ut nu på kvällen efterosm jag redan kan allt men hon vägra å sa att jag skulle stanna inne å plugge vilket jag inte gjort utan jag har suttit vid datan hela kvällen. men jag pallade verkligen inte plugga nu på kvällen har pluggat hela helgen, å sen har vi nästan bara haft teori lektioner idag från 9 till 4 och så kom jag hem å repetera in provet tills iorn å ändå ville hon att jag skulle sitta inne hela kvällen å plugga. man blir ju lite lack. de ända roliga som har hänt idag är väl att min unge har vart å testat sig för klamydia och jag hoppas verkligen han har klamydia då kommer jag garva som fan. nej fan va elak jag känner mig nu klart jag inte kommer garva jag kommer säkert gråta för din skull då (saik!)


aja pallar inte skriva mer nu jag ska käka å sen krype ner under mitt varma täcke å sova eller läsa eller nåt 
// Hugo                                                                                                                                                                                    


RSS 2.0